Szolgáltatások

TERMÉKDÍJ ÜGYINTÉZÉS, KÉPVISELET

Termékdíj ügyintézés, képviselet szolgáltatásunk alapján partnereink számára vállaljuk a termékdíj-kötelezettség alább felsorolt elemeinek teljesítését:bejelentési kötelezettség teljesítése,bevallási kötelezettség teljesítése,igazolások kérése,termékdíj-visszaigénylési eljárás,mentességi eljárás,nyilvántartás-vezetéssel kapcsolatos kötelezettségek teljesítése,fizetési halasztás, részletfizetési engedélyezési eljárások,

A termékdíj fizetésére kötelezett cégek által szolgáltatott adatok kiemelt fontosságúak, hiszen ezek a nyilvántartás, ezáltal a bevallás, termékdíj-fizetés alapjai. A pontos és a valóságnak megfelelő adatok nélkülözhetetlen elemei a szabályszerű teljesítésnek. Így partnereinkkel közösen átvesszük, hogy milyen adatokra van szükség a munkánk elvégzésére.

KORÁBBI IDŐSZAK ÁTVILÁGÍTÁSA, UTÓLAGOS BEVALLÁSOK

Partnereink nagy része igényt tart olyan utólagos átvizsgálásra, ami a korábbi időszakok esetleges hiányosságait tárja fel. Teljes átvilágítás után javaslatot teszünk a szükséges változtatásokra, illetve igény esetén elkészítjük az utólagos bevallásokat. Természetesen a bevallások elküldése elõőtt egyeztettünk partnereinkkel az esetlegesen felmerülő közterhek nagyságáról, és annak vállalásáról dönt! (pl.: mulasztási bírság, elmaradt termékdíj összeg)

TANÁCSADÁS

Partnereink számára díjtalan tanácsadással állunk rendelkezésre. Amennyiben Ön még nem partnerünk egyedi árajánlat alapján lehetőség van termékdíjas problémái átbeszélésére! Tanácsadás után minket választ, akkor az egyedi árajánlat alapján számolt tanácsadás díját az első számlán Önnek jóvá írjuk, így Önnek végül is ingyenes tanácsadással segítünk, hogy az Ön vállalkozásának mire is van szüksége a termékdíj ügyintézés kapcsán! Amennyiben nem minket választ tanácsadást követően egyedi árajánlat alapján kiszámlázzuk a tanácsadás díját.

HATÓSÁGI ELLENŐRZÉSEN KÉPVISELET

Partnereink kérésére esetleges hatósági ellenőrzések alkalmával biztosítjuk termékdíj-szakértő kolléga részvételét. Ezzel a segítséggel zökkenőmenteseben bonyolítható le a hatósági ellenőrzés. Az esetleges problémára azonnali megoldást lehet így találni a hatósággal közösen!

ÜGYINTÉZŐI FELADATOKRA FELKÉSZÍTÉS

Önök munkatársának lehetőséget biztosítunk oktatásra és a törvényi változások nyomon követésére, speciálisan az Önök cégénél felmerülő termékdíj-kötelezettségeket szakszerűen, önállóan is teljesíteni tudja. (Nyilvántartások készítése egyedileg az Önök cégére szabva, bevallások készítése, benyújtása, stb.)